Heading 1

Az alább bemutatott cégek és projektek egy részét eladtam, egy része elmúlt, egy része ma is működik.  Bármit csináltam, mindig az értékteremtés és a tanulás volt a fő célom.

Nasdaq Entrepreneurial Center - business coaching
San Francisco

Nagy örömömre szolgál, hogy már negyedik éve aktív részese lehetek egy olyan világméretű projektnek, melynek célja, hogy 2000 technológiai startup-ot segítsen az amerikai piacra lépésben. Ehhez persze kell egy NASDAQ, meg úgy 70 milliárd dollár. Úgynevezett vezető growth coach-ként a feladatom technológiai startupok amerikai piacra lépésének támogatása. Téged is érdekel a lehetőség? Jelentkezz itt...

Datamindly - ügynökség
San Francisco - Budapest

A Datamindly egy friss nemzetközi ügynökség, ahol adatbányászokból, elemzőkből, pszichológusokból és marketingesekből álló csapat adatvezérelt online marketing auditokat és adatvezérelt  kivitelezési terveket készít ambíciózus online célok eléréséhez.

További részletekért látogass el ide.

Travelution - Online networking marketing
Svájc

A svájci központú Fireflies utazási irodahálózatnak 70.000 tagja volt, online jelenlét nélkül. Azt a megbízást kaptam, hogy találjam ki azt a digitális ökoszisztémát, amivel egy több százezres, folyamtosan bővülő közösség, ugyanazon márka alatt, egymást támogtva a létszámát sokszorosára tudja növeszteni azzal, hogy kihasználja a legmodernebb internetes és mobil technológiák előnyeit.

Thyme Kitchen & Delicatesse - Étterem
Budapest

Teenagerként volt, hogy saját étteremről álmodtam. Kíváncsi voltam, hogy milyen kihívásokat rejt a turisztikán belül a vendéglátó piac. Valóban különleges érzés, amikor száz ember jóízűen eszik, iszik, szórakozik "nálad".

Budapest belvárosában, a Gozsdu Udvarban nyitottam meg 100 fős melegkonyhás éttermemet 2013-ban, ami jellegében egy spanyol tapaszbár volt. A nyitást követő egy év után olyan forgalmunk volt, hogy hétvégékre 2 hétre előre kellett helyet foglalni. Nem csoda, hogy másnak is megtetszett...

Startup - Business coaching
Budapest

A társadalmi felelőségvállalás már régebben kialakult bennem. Nekem fontos, hogy visszaadjak a társadalomnak.

leginkább úgy tudom támogatni a hazai Startup Ökoszisztéma fejlődését, ha az éttermemben minden hónapban vendégül látok 50-70 vállalkozót egy-egy estén, azzal a céllal, hogy startup cégek mutatkozhassanak be a sajtó képviselői előtt...

Crowdsourcing - Online innovációs platform
Budapest

Amikor az úgynevezett sharing economy elindult Amerikában, és az open innovation platformok felívelőben voltak, építettem egy crowdsourcing online platformot, amin keresztül nemzetközi márkák tudták bevonni a világháló közösségét a kreatív munkavégzésbe, ezzel lebontva a helybeli, időbeli és kapacitásbeli korlátaikat. Mielőtt a projektet értékesítettem, már hozott pár millió forint bevételt.

Oktatás - Digitális menedzser iskola
Budapest

2012-ben alapítottam meg a CONCILIUMOT. A Concilium az első olyan hazai akkreditált, diplomát adó, felsőoktatási intézmény volt, ahol nem akadémiai hátterű oktatók, hanem a napi gyakorlatot jól ismerő, első és második számú vezetők oktatták az online karrierre vágyó hallgatókat. A pénzügyi és morális válság a projektet sajnos tönkrevágta, a szponzorok a projektből kihátráltak. 

Human Value International - Szervezetfejlesztés
Magyarország - Bulgária - Románia - Szerbia - Cyprus - Kalifornia

A Human Value International egy fejvadászattal és szervezetfejlesztési tanácsadással foglalkozó nemzetközi tanácsadó cég, amit 2001-ben alapítottam. 2005-ben már 5 országban, 5 country managerrel, 38 emberrel voltunk jelen. 15 különböző üzleti szektorban, több mint 100 change management projektet vezényeltünk le nemzetközi szinten és több, mint 10 millió dolláros bevételt generáltunk. 2010-ben eladtam.

Vojnits Bálint

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva