• Bálint Vojnits

Hogyan találtam ki és terveztem meg a Travelutioner digitális ökoszisztémát?


Én vagyok a világ első Travelutionere.


Miért

A koncepció az volt, hogy egy olyan értékreremtő ökoszisztémát hozzunk létre a turisztikai iparágon belül, melynek egy hatalmas digitális üvegfala és egyben a belépő ajtaja a travelution.me weboldal, mely egyrészt belátást enged a travel lifestyle, vagyis az utazások köré rendezett életstílus kereteibe és részleteibe, a siker-karrierek mögötti kihívásokba és az arra adható legjobb válaszokba, másrészt hozzáférést nyújt egy minőségi életpálya teljes eszköztárához.


A Travelutioner közösség

Ennek az egész világot behálózó közösségnek a tagjai frissen végzett diákok, volt alkalmazottak, vállalkozók, mind egytől egyig a szabad utazó életérzés és a travel lifestyle nagykövetei. Közös törekvésük az utazó életstílus megteremtése és terjesztése.


Hogyan és Mit?

Ennek a leghatékonyabb módja ha a közösség a saját tagjait építi fel a digitális térben.

Egyéni Úti beszámolók, sikertörténetek, szemtelenül kedvező ajánlatok, blogok és vlogok, utazó pletykák és új információk vetnek fel érdekes kérdéseket, majd indítanak tartalmas párbeszédeket az oldalon.

A sok száz egyedi tartalomból hatalmas élmény inspirálódni és információt meríteni.

Ezért történik az is, hogy a Google és a közösségi média ezeket a sztorikat jeleníti meg mindazok mobilján, akik célja ugyanaz. Akár az a cél, hogy útibeszámolókból, vagy karrier sikersztorikból inspirálódjon valaki, Vagy hogy kedvére válogathasson a legkedvezőbb utazási ajánlatok között, de ma a legtöbbünk célja, egy olyan életstílus kialakítása, aminek szerves része az utazás, a fejlődés és persze az ezzel együtt járó pozitív változás a kapcsolatok és a magánélet minőségében.

Ez az életszínvonal méltán az utazó ember evolúciójának legmagasabb foka.


Te is el tudnál ilyet képzelni magadnak és családodnak?

Akkor lépj! Inspirálódj, tanulj és kérdezz.

További részletekért látogass el ide

50 megtekintés0 hozzászólás

Vojnits Bálint

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva