• Bálint Vojnits

Lifestyle Vállalkozói Akadémia


Egy Lifestyle vállalkozó méltán a szabad és kiegyensúlyozott vállalkozói életstílus képviselője. Hiszen egy Lifestyle vállalkozó számára az önmegvalósítás és a több szabadidő nem lemondással jár, hanem az része a hétköznapoknak. Mivel egy igazi Lifestyle vállalkozó olyan saját eszközök, olyan tudás és olyan készségek birtokában van, amik segítségével képes a fizikai és időbeli korlátokat lebontani.


Az érthető, hogy Lifestyle vállalkozóként annyit utazol amennyi csak belefér, hiszen bármikor és bárhonnan képes vagy bevételt termelni és a vállalkozásodat távolról menedzselni. De hogy teremted meg az utazáshoz szükséges időt, és hogyan tudod a felszabaduló erőforrásaidat értékteremtésre és ezáltal bevételszerzésre felhasználni? Hogyan tudsz akár utazás közben, bárhol is vagy, folyamatosan leadeket generálni, azonnali információt és tudást megosztani, másokra hatást gyakorolni, és ezáltal a vállalkozásod működéséhez szükséges partnerekkel, beszállítókkal és az ügyfeleiddel szoros kapcsolatot tartani?


Úgy, hogy hogy bekapcsolódsz a Design Your Life Akadémia tanuló és tudásmegosztó csoportjába.

Mert ezen keresztül nemcsak, hogy azonnal hozzáférsz egy nemzetközi Lifestyle vállalkozói közösségben felhalmozott összes tapasztalati tudáshoz, hanem részévé válsz egy e-learning stuktúrába ágyazott készségfejlesztő programnak is.


A Desing Your Life Akadémia e-learning moduljai a saját mobilodon keresztül vezetnek téged végig egy olyan személyre szabott tanulási folyamaton, ami alatt elsajátítod a mai modern digitális technológia teljes eszköztárát. Ráadásul azonnal alkalmazható gyakorlati formában. Hiszen az Akadémia tagjaként a saját professzionális digitális én márkádat építed fel. Az önműködő, adatvezérelt online automatizmusokkal az üzeneteid és a gondolataid milliók számára elérhetővé válnak az interneten.


Az Akadémia e-learning programjában megtanulod, hogyan lehet hatékonyan online kommunikálni, kapcsolatrendszert építeni, hogyan lehet tömegeket magad mellett elkötelezni online, hogyan lehet üzletet generálni, és mindig újabb vevőket találni. Készség szinten elsajátítod a digitális tartalomgyártás teljes eszköztárárt, megtanulod hogyan kell örökzöld blogokat írni, utazás közben minőségi videókat, üzeneteket gyártani, a közösségi médiában online automatizmusok segítségével hatékonyan kommunikálni, és nem utolsó sorban azt, hogyan tudsz magadnak egy hatástöbbszöröző marketing automatizmust felépíteni.


Végeredményül, az Akadémiai program végére garantáltan megszerzed mindazt a digitális tudást és képességet, amivel örökre megszűnnek az időbeli és fizikai korlátaid.

Ezért bárhol vagy a világban, bármikor képes leszel milliókkal hatékonyan, automatizmusokkal támogatva kommunikálni és a közösséged a mobilodon keresztül világszintűre építeni.


Ha úgy érzed, hogy ma és a következő mondjuk 20 évben számodra értékes lehet mindaz, amit a Desing Your Life Akadémián a világ legjobb online vállalkozások tapasztalatából megtanulhatsz és elsajátítasz, akkor már csak egy gombnyomás választ el attól, hogy te is kialakíthass egy kiegyensúlyozott, szabad vállalkozói életformát magadnak.
10 megtekintés0 hozzászólás

Vojnits Bálint

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva