• Bálint Vojnits

Lifestyle Vállalkozói Akadémia


Egy Lifestyle vállalkozó méltán a szabad és kiegyensúlyozott vállalkozói életstílus képviselője. Hiszen egy Lifestyle vállalkozó számára az önmegvalósítás és a több szabadidő nem lemondással jár, hanem az része a hétköznapoknak. Mivel egy igazi Lifestyle vállalkozó olyan saját eszközök, olyan tudás és olyan készségek birtokában van, amik segítségével képes a fizikai és időbeli korlátokat lebontani.


Az érthető, hogy Lifestyle vállalkozóként annyit utazol amennyi csak belefér, hiszen bármikor és bárhonnan képes vagy bevételt termelni és a vállalkozásodat távolról menedzselni. De hogy teremted meg az utazáshoz szükséges időt, és hogyan tudod a felszabaduló erőforrásaidat értékteremtésre és ezáltal bevételszerzésre felhasználni? Hogyan tudsz akár utazás közben, bárhol is vagy, folyamatosan leadeket generálni, azonnali információt és tudást megosztani, másokra hatást gyakorolni, és ezáltal a vállalkozásod működéséhez szükséges partnerekkel, beszállítókkal és az ügyfeleiddel szoros kapcsolatot tartani?


Úgy, hogy hogy bekapcsolódsz a Design Your Life Akadémia tanuló és tudásmegosztó csoportjába.

Mert ezen keresztül nemcsak, hogy azonnal hozzáférsz egy nemzetközi Lifestyle vállalkozói közösségben felhalmozott összes tapasztalati tudáshoz, hanem részévé válsz egy e-learning stuktúrába ágyazott készségfejlesztő programnak is.


A Desing Your Life Akadémia e-learning moduljai a saját mobilodon keresztül vezetnek téged végig egy olyan személyre szabott tanulási folyamaton, ami alatt elsajátítod a mai modern digitális technológia teljes eszköztárát. Ráadásul azonnal alkalmazható gyakorlati formában. Hiszen az Akadémia tagjaként a saját professzionális digitális én márkádat építed fel. Az önműködő, adatvezérelt online automatizmusokkal az üzeneteid és a gondolataid milliók számára elérhetővé válnak az interneten.


Az Akadémia e-learning programjában megtanulod, hogyan lehet hatékonyan online kommunikálni, kapcsolatrendszert építeni, hogyan lehet tömegeket magad mellett elkötelezni online, hogyan lehet üzletet generálni, és mindig újabb vevőket találni. Készség szinten elsajátítod a digitális tartalomgyártás teljes eszköztárárt, megtanulod hogyan kell örökzöld blogokat írni, utazás közben minőségi videókat, üzeneteket gyártani, a közösségi médiában online automatizmusok segítségével hatékonyan kommunikálni, és nem utolsó sorban azt, hogyan tudsz magadnak egy hatástöbbszöröző marketing automatizmust felépíteni.


Végeredményül, az Akadémiai program végére garantáltan megszerzed mindazt a digitális tudást és képességet, amivel örökre megszűnnek az időbeli és fizikai korlátaid.

Ezért bárhol vagy a világban, bármikor képes leszel milliókkal hatékonyan, automatizmusokkal támogatva kommunikálni és a közösséged a mobilodon keresztül világszintűre építeni.


Ha úgy érzed, hogy ma és a következő mondjuk 20 évben számodra értékes lehet mindaz, amit a Desing Your Life Akadémián a világ legjobb online vállalkozások tapasztalatából megtanulhatsz és elsajátítasz, akkor már csak egy gombnyomás választ el attól, hogy te is kialakíthass egy kiegyensúlyozott, szabad vállalkozói életformát magadnak.
8 megtekintés0 hozzászólás

Vojnits Bálint

Adatvezérelt digitális növekedés

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva