• Bálint Vojnits

Rólam

Frissítve: 2019. nov 13.

A lifestyle vállalkozói életforma kialakítására insipirálok, motiválok és tanítok más embereket.

Bármit csinálok, az értékteremtés és a tanulás motivál benne.

2001-óta a saját cégeimben, saját kockázatra hozok meg döntéseket, magam osztom be a saját időmet, energiámat és pénzemet. 

Sorozat vállalkozó vagyok.

Lifestyle vállalkozó.

Ki Lifestyle Vállalkozó

Az én definicióm szerint az Lifestyle Vállalkozó, aki olyan tudás és készségek birtokában van, amik segítségével bármikor bárhonnan képes a vállalkozását menezselni és bevételt termelni.


Négy leánygyermek édesapja vagyok, és igazán harmónikus és boldog életet élek szeretteinkkel, barátainkkal és ismerőseinkkel.

Szenvedélyem az utazás

Célom, hogy a családommal beutazzam és megismerjem az egész Világot. Az utazásban számomra az emberek a legizgalmasabbak. Hosszú heteket, hónapokat töltöttem el a világ legkülönbözőbb helyein. Úgy mint Californiában, Venezuelában, Mexikóban, Braziliában, Thaiföldön. Összesen 34 különböző országot és több mint 200 várost látogattam meg eddigi életemben.A Design Your Life története

Valamikor 2016 végén egy technológiai startup amerikai piacralépését kellett megterveznem és levezényelnem. A cél több millió online termékletöltés volt egy 350 milliós méretű piacon, óriási verseny közepette. Tele voltam ötlettel, el voltam látva a világ legjobb adatbányász eszközeivel, amiket ott programoztak a san franciscói irodában mellettem, miközben a világ legelismertebb mentorai, befektetői és tanácsadói vettek körül. Azok, akik a világ legértékesebb technológiai cégek felépítésében vettek részt a Facebooknál, az Airbnb-nél, a Twitter-nél, a Yelp-nél, csak hogy a legismertebbeket soroljam példaként. Tehát minden szükséges erőforrás adott volt a sikeres piacralépéshez és a megállíthatatlan online növekedéshez.


Ezzel azonban nem voltam egyedül. Hiszen közben több száz, a legjobb iskolákban képzett, szuper tehetséges startup vett körbe, mögöttük a befektetőik pénzével. Közülük volt aki nagyon sikeres lett, de a legtöbbjük a következő körös befektetést már nem élte meg.


Azt kérdeztem magamtól: hogy történhet ez?

Hogy lehet az, hogy ugyanolyan lehetőségek mellett egyes startupok sikeresek, miközben mások nem? Tudtam, éreztem, ha erre megtalálom a választ, akkor bármihez is nyúlok az online térben, az sikeres lesz.


Ezért feltérképeztem az elmúlt tizennyolc év alatt számos iparágból gyűjtött vállalkozói tapasztalataimat, az összes sikereimmel és hibáimmal együtt és azt összevetettem másokéval is. Hónapokon keresztül, éjt nappallá téve csak kutattam, olvastam, másokat interjúzva kerestem a kapaszkodókat, mintákat és építőköveket a sikeres online piacralépéshez és növekedéshez. Aztán, egy napon összeállt a kép.

És definiáltam a hosszútávú online gyarapodás keretrendszerét.

Hogy ez mennyire hatékony?

Míg egyesek csak rövidtávú, bár látványos sikereket tudnak elérni, addig azoknak, akik az én keretrendszeremet használják, sikerül hosszútávon fenntartható növekedési pályára lépni és céljaikat sorozatban, hosszú távon is elérni.

Ezt a keretrendszert angolul Full Stack Growth Cycle-nek, magyarul a Szélessávú Növekedés modelljének neveztem el, amit szeretnék átadni minél többeknek.


Hallgasd meg te is.Ha szívesen olvasnál, vagy hallgatnál engem máskor is, akkor e-mailben értesítelek a legfrissebb blogjaimról. Ok?

RENDBEN62 megtekintés0 hozzászólás

Vojnits Bálint

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva