• Bálint Vojnits

Lifestyle vállalkozás indítása


Az az életforma amiről én beszélek, egy olyan szabad vállalkozói életstílus, ahol nem csak a pénzről van szó, mert az, a hétköznapok természetes velejárója.

Normális esetben.


Hiszen pénzt keresni nagyon sokféle képpen lehet.

Ezt meg fogom mutatni neked.


Annál sokkal többről van itt szó.

Saját magdadról.

Arról, hogy miért vagy hajlandó feláldozni az életedet, az idődet, és az energiádat?


Egy sokkal magasztosabb cél érdekében, azért, hogy kiegyensúlyozott és szabad életet élj.


Vojnits Bálint vagyok,

lifestyle designer.

A 20 éves nemzetközi vállalkozói múltam legutóbbi állomása volt, hogy éveket töltöttem a családommal a szilicium völgyben azért, hogy a világ legsikeresebb internetes szakembereitől tanuljak. Olyanoktól, akik a világ legértékesebb technológiai cégeit rakták össze, és olyanoktól, akik képesek maguk körül lebontani a fizikai és időbeli korlátokat és bárhol vannak, menedzselni a cégeiket.Vagyis képesek bármikor és bárhonnan bevételt termelni maguknak, és megszervezni a mindennapjukat, bárhol is vannak a világban.


Persze, sokkal több, olyan emberrel is találkozom, akiket vonz ez az életstílus, mert szívesen kilépnének a jelenlegi taposómalomból. Még ha több pénzt is keresnek, mint amire szükségük van, az életük tele van stresszel és alklamazkodással, ezért tudják, hogy hosszútávon az nem igazán fenntartható.


Azt tapasztalom, hogy legtöbbük számára az olyan első lépések megtétele a kritikus, mint a célmeghatározás, a tervezés, vagy az szükséges új késségek elsajátítása, vagy van ,hogy az üzleti kultúra váltása. Alkalmazottból vállalkozóvá válni például belátom összetett dolog. De az van, hogy vagy megléped, vagy örök életedre más osztja be az idődet.

Amik, az építő elemei egy olyan lifestyle vállalkozásnak, ami meghozza a függetlenséget és a szabadságot.


Az igazság az, hogy ez nem az ötleten múlik. Hanem csak azon, hogy mennyire ismered saját önmagad, és azon, hogy mennyire tudsz objektív és ezáltal biztos döntéseket hozni.


  • Mondjuk azért, mert nem nézel el a lábad előtt heverő adatok felett, hanem azokra ránézel. Ahelyett, hogy csak a kreatív egódnak adnál teret.

  • Azért mert adatvezérelt stratégiát folytatsz.

  • Mert bölcs vagy.

  • Mert így biztosra tudsz menni.

Ezt a műfajt, hidd el, könnyen meg lehet tanulni. A fater 75 évesen angolt tanul online. E-learning formában. Csak mint ez. Fogod élvezni.


Ha a kezdő lépéseid jók, utána már megy minden magától. Veled kezdjük, aztán jöhetnek az adatok. Eddig mindíg bevált. Kivétel nélkül.


Dobj nyugodtan egy e-mailt és mond el mi a szitu veled.

11 megtekintés0 hozzászólás

Vojnits Bálint

Adatvezérelt digitális növekedés

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva