• Bálint Vojnits

A Lead jelentése. A szabad vállalkozói élethez folyamatos leadekre lesz szükséged.

Frissítve: 2020. feb 29.

Mi a lead jelentése? Miért fontos a lead? Hogy juthatsz leadekhez az online marketing segítségével? Leírom és elmondom más szavakkal.


A lead jelentése

Ahhoz, hogy te is szabad vállakozói életet élj, ki kell alakítani azt a képességet, hogy bárhonnan, bármikor bevételt tudj magadnak termelni.

A bevételt vásárlók hozzák. Akik még nem vásároltak, csak érdeklődnek, ők a potenciális vásárlóid. Azok, akik lehet, hogy később vásárolnának tőled, csak még várnak valamire, amit neked kellene kitalálni. A lead az a potenciális vásárló, aki arra vár, hogy még kapjon egy löketet, hogy vásároljon. Attól függően, hogy mekkora löketre van szüksége, be tudod őket sorolni, és utána személyre szabottan tudsz velük kommunikálni. Mindenki értékeli, ha nem pazarolják az idejét.


Leadek minősítése

A vásárlás valószínüségének mértékétől függően a leadjeidet így tudod minősíteni:

Tíz százalékos lead az a potenciális vásárló, akiben felmerült a vásárlási szándék, valamiféle kapcsolatfelvétel is történt, de ahhoz, hogy vásároljon, további információt gyűjt máshonnan is.

Ötven százalékos lead az, akinek már biztos vásárlási szándéka van, de még nem biztos abban, hogy nálad fog vásárolni, még meg kell győzni

Kilencven százalékos lead az, akiről már tudod, hogy nálad fog vásárolni, csak nem volt eddig módja, ideje, hogy megtegye, esetleg csekély támogatásra van hozzű szüksége.

Száz százalékos lead talán azért nem létezik, mert a 100%-os lead az már a vásárló.


Hogyan tudsz egy 10 százalékos leadből 90 százalékos leadet generálni, vagyis hogyan lesz online látogatóból vevőd?

Hallgasd meg ezt a videót
Szeretnéd a gyakorlatban elsajátítani, hogyan lehet bárhonnan és bármikor online leadeket generálni


Jelentkezz a következő e-learning képzésemre.Ha szívesen olvasnál, vagy hallgatnál engem máskor is, akkor e-mailben értesítelek a legfrissebb blogjaimról. Ok?

RENDBEN


15 megtekintés0 hozzászólás

Vojnits Bálint

Adatvezérelt digitális növekedés

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva