• Bálint Vojnits

A Travelution története

Frissítve: 2019. nov 18.

Minden svájcban kezdődött...

Képzelj el néhány srácot, akik elkezdenek együtt utazni és persze együtt is szervezik a közös utazásaikat. Ez a csapat hamar rájön arra, hogy mekkora diszkont van a turisztikai szolgáltatásokon, vagyis arra, hogy a kereslet mennyisége a legerősebb ár-tárgyalási pozíció. Ezért szólnak másoknak is és így még többen lesznek. Ők együtt aztán mégnagyobb utazó-vásárló tömeget képviselve, mégjobb ár-tárgyalási pozícióba kerülnek.

És 2011-ben már olyan sokan vannak, hogy Svájcban megalapítják a Swiss Halley Részvénytársaságot és megépítik a Fireflies névre hallgató foglalási rendszert.


Ma már több mint 2.000.000 szálláshelyen, 500 autóbérlő cégnek, 920 légitársaságnál és még számos egyéb területen képes ennek a mára 60 000 főre duzzadt utazó közösségnek az igényét egyszerre közvetíteni bárhol a világon.


És ezzel az erővel a Fireflies képes a piaci árhoz képest gyakran 70-80%-al jobb árakat elérni, amit egy az egyben elérhetővé tesz a Travelutionerek számára. Persze az embernek valahol természetes vágya, hogy a jobb minőséghez olcsóbban jusson hozzá, nem. Ez a racionális.


Itt azonban, még ennél is többről van szó.

Ugyanis, a mai cég menedzsment, olyan tapasztalt rókákból áll akik nem csak azt tudták, hogy az erő abban rejlik, hogy a mindenkori ár-tárgyalási pozíció a közösség növekedésével exponenciális arányban javul, hanem azt is tudták, hogyan tartsák fenn a kereslet folyamatos növekedését.

Miután kimondjuk, már nem meglepő: a megoldás egy motivációs rendszer volt.

Ezért a Swiss Halley AG felépített egy azóta már lassan 10 éve hiba nélkül működő ajánlás alapú jutalékrendszert, hogy ezzel elismerje a személyes ajánlás értékét. Ez valószínü, hogy a világ legegyszerűbb képlete: minél több utazási igénnyel állsz elő, annál jobb árat kapsz. Ezt úgy éred el, hogy egyszerűen begyűjtöd mások utazási igényét. Ma már jól látszik, hogy ez oda vezet, hogy rövid idő után te már ingyen utazol a barátaiddal, vagy a családoddal, bárhova a világon.Azok számára, akik el tudják képzelni, hogy nemcsak utaznak, hanem ebből élnek, az utazást mint életformát el is tudják maguknak képzelni, azoknak ez a sztori innen kezd érdekessé vállni.


Ugyanis képzeld el, hogy ez a 60000 utazóból álló közösség mindössze néhány száz klubtag ajánlásával nőtt ekkorára, akik mára 250 000 foglaláson vannak túl és 30 000 000 EURO jutalékot kaptak készhez eddig.

A közösségből egyeseknek ez olyan jól sikerült, hogy ők ma már nemcsak az utazásból élnek, hanem folyamatosan vagyonosodnak is.

Azóta persze az is kiderült, hogy mit csinálnak ők másként?

Nos, ők voltak azok akik idő közben rájöttek arra, hogy a cél itt nem is a pénz, mivel az, ennek a életformának csupán az egyik hozadéka, a fejlődés természetes velejárója.

A kulcs az, hogy az egyre jobb életkörülmények során felszabaduló fölös erőforrásaikat és szabadidejüket önképzésére fordították.

És utána, ezt az évek alatt összegyűjtött értékes tapasztalatot és tudást egy tudásmegosztó rendszerben megosztották egymással. És működik.

Ezt az önképző és tudásmegosztó rendszert nevezték el Halley Diamond Systemnek, ami azóta több százakat tanított meg arra, hogy lehet a sikert másolni, ismételni és megsokszorozni.

És ezzel a lépéssel megállíthatatlanná tették a hosszútávú, generációkon is átívelő értékteremtést.


A Travelution üzleti klub tagjai ma megteremtik maguknak és családjuknak, a jólétet, a szakmai karriert és a személyes fejlődést.


A travelution.me célja, hogy ennek a rohamléptékben épülő közösségnek a fő online kommunikációs csatornája legyen.


Kiváncsi vagy, mi alakult ki mára ebből?

Itt olvasd el a történet utolsó állomását. Izgalmas.

https://www.travelutioner.com/post/utazo-lifestyle-digitalis-okoszisztema


18 megtekintés0 hozzászólás

Vojnits Bálint

Adatvezérelt digitális növekedés

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva