Szakmai tapasztalatok

9

Startup vállalkozás

indítása

500+

Nagyvállalati

Projekt

6

Országban

Saját vállalkozásaim, projektek, amikre büszke vagyok

Az alább bemutatott cégek és projektek egy részét eladtam, egy része lemúlt, egy része ma is működik. Bármit csináltam, mindig az értékteremtés és a tanulás volt a fő célom.

A svájci központú Fireflies utazási irodahálózatnak 70.000 tagja volt, online jelenlét nélkül. Azt a megbízást kaptam, hogy találjam ki azt a digitális ökoszisztémát, amivel egy több százezres, folyamtosan bővülő közösség, ugyanazon márka alatt, egymást támogtva a létszámát sokszorosára tudja növeszteni azzal, hogy kihasználja a legmodernebb internetes és mobil technológiák előnyeit.
https://travelution.me

Travelution - Online networking marketing
Svájc

Datamindly - ügynökség
San Francisco - Budapest

A Datamindly egy friss nemezetközi ügynökség, ahol adatbányászokból, elemzőkből, pszichológusokból és marketingegsekből álló csapat adatvezérelt onlne marketing auditokat és adatvezérelt  kivitelezési terveket készít ambíciózus online céolok eléréséhez.

További részletekért látogass el ide.

Nasdaq Entrepreneurial Center - business coaching
San Francisco

Nagy örömömre szolgál, hogy már negyedik éve aktív részese lehetek egy olyan világméretű projektnek, mely célja, hogy 2000 technológiai startup-ot segítsen, egy következő cél elérésében,  az amerikai piacralépésben. Ehhez persze kell egy NASDAQ, meg úgy 70 milliárd dollár. Úgynevezett vezető growth coach-ként a feladatom technológiai startupok amerikai piacralépésének támogatása. Téged is érdekel a lehtőség? Jelentkezz nálam.

Thyme Kitchen & Delicatesse - Étterem
Budapest

Tenaagerként volt, hogy saját étteremről álmodtam. Kiváncsi voltam, hogy milyen kihívásokat rejt a turisztikán belül a vendéglátó piac. Valóban különleges érzés az, amikor száz ember jóízzűen eszik, iszik, szórakozik "nálad".

Budapest belvárosában, a Gozsdu Udvarban nyitottam meg 100 fős melegkonyhás éttermemet 2013-ban, ami jellegében Spanyol tapaszbár volt. A nyitást követő egy év után olyan forgalmunk volt, hogy hétvégékre 2 hétre kellett előre helyet foglalni. Nem csoda, hogy másnak is megtetszett...

Startup - business coaching
Budapest

A társadalmi felelőségvállalás már régebben kialakult bennem. Nekem fontos, hogy visszaadjak a társadalomnak.

leginkább úgy tudom támogatni a hazai Startup Ökoszisztéma fejlődését, ha az éttermemben minden hónapban vendégül látok 50-70 vállalkozót egy-egy estén, azzal a céllal, hogy startup cégek mutatkozhassanak be a sajtó képviselői előtt...

Crowdsourcing - Online innovációs platform
Budapest

Amikor az úgynevezet sharing economy amerikában indult és felívelőben voltak az open innovation platformok, építettem egy crowdsourcing online platformot, amin keresztül nemzetközi márkák tudták a vilgáháló közösségét bevonni a kreatív munkavégzésbe, ezzel a helybeli, időbeli és kapacitásbeli korlátaikat lebontva. Mielőtt a projektet értékesítettem, már pár millió forint bevételt hozott.

Oktatás - Digitális menedzser iskola
Budapest

2012-ben alapítottam meg a CONCILIUMOT. A Concilium az első olyan hazai akkreditált diplomát adó, felsőoktatási intézmény volt, ahol nem akdémiai hátterű oktatók, hanem a napi gyakorlatot jól ismerő, első és második számú vezetők oktatták azokat a hallgatókat, akik online karrierre vágytak. A pénzügyi és morális válság a projektet sajnos tönkrevágta, a szponzorok a projektből kihátráltak. 

Human Value Internatinal - Szervezetfejlesztés
Magyarország - Bulgária - Románia - Szerbia - Cyprus - Kalifornia

A Human Value International egy fejvadászattal és szervezetfejlesztési tanácsadással foglalkozó tanácsadó cég, amit 2001-ben alapítottam. 2005-ben már 5 országban, 5 country managerrel, 38 emberrel voltunk jelen. 15 különböző üzleti szektorban, több mint 100 change management projektet vezényeltünk le nemzetközi szinten és több, mint 10 millió dolláros bevételt generáltunk. 2010-ben eladtam.

Vállalati ügyfeleim mondják rólam

bayer-referencia-Vojnits-Balint

Elégedett ügyfeleim

Nasdaq referencia

Elégedett ügyfeleim

ericsson-refrencia-Vojnits-Balint

Elégedett ügyfeleim

aaa_insurance_referencia_Vojnits_Bálint.

Elégedett ügyfeleim

Microsoft referencia

Elégedett ügyfeleim

SAAB technologies referencia

Elégedett ügyfeleim

FHB Bank referencia

Elégedett ügyfeleim

Vojnits Bálint

Adatvezérelt digitális növekedés

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva