R.A.C.E ciklus módszertan

Most már tudod a célodat, meg tudod fogalmazni a MIÉRT-et és meghatároztad a leginkább potenciális vevő profilját is, sőt a kapcsolataid között talán már van is jó néhény olyan, aki vevő lesz arra, amit a Lifestyle vállalkozásod kínál. A feladat most az, hogy ezekre építve megtervezzük a nyerő stratégiát. Méghozzá úgy, hogy az biztos növekedést eredményezzen először a felhaználószámban, és ezzel párhuzamosan az elkötelezett vevők, várárlók, partnerek számára is. Minden irányba, amerre a növekedésnek a következő fázisba kell lépnie. Pont ez a lényeg. Az, hogy mindig tudjuk, miért, hogyan és mit csinálunk, vagyis hogy mikor, hol, milyen módszerrel kell növekednünk, fejlődnünk ahhoz, hogy azzal stabilan tudjunk növkedni és bevételt termelni bármikor és bárhol vagyunk a vilgában. 

 

Azt kell belátni, hogy az egyáltalán nem triviális, hogy ezt a képességed eléred. Csak és kizárólag akkor érede el ezt az érettséget, ha a RACE ciklus módszertan szerint cselekszel. A RACE ciklus, négy lépés angol szavainak első betűjéből álló szó, a RACE az a lépéssorozat, amit ha minden esetben egymás után betartasz, úgy ahogy azt kell, akkor garantált lesz az üzleti növekedés minden egyes lépésed után. Ez a kulcsa a hosszútávú növekedésnek. Ez a növekedési módszertan a kulcsa annak, hogy te bármikor, bárhonnan bevételt tudj termelni. A RACE ciklus négy szó kezdőbetűjéből összerakható angol szó jelentése amúgy VERSENY.

 

A RACE ciklus a következő négy lépést kapcsolja össze egy ciklusba. Az első a Research, vagyis a kutatás, a második az Analytics, vagyis elemzés, a harmadik a Core, vagyis a vállalkozásod magja, ami az Execution, vagyis a megvalósítás. Ezt a négy alkotóelemet egy végtelen jelen vizualizáltam, ami ennek a lépéssorozatnak az ismételhetőségére utal. Ettől lesz a négy lépés ciklikus, vagyis vissza-vissza térő. Mert mindig ugyanezek a lépések zajlanak le minden olyan estben, amikor valami újat csinálnunk, az érettség és a fejlődés minden fokán.

 

Ennek a modulnak a végére érteni fogod és el fogod sajátítani a RACE növekedési ciklus modell működését.

Vojnits Bálint

Adatvezérelt digitális növekedés

Copyright © 2019 Design Your Life – Minden jog fenntartva